Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kulináris helyek/éttermek vidéken - gasztronómia képes leírás - Gasztronómia - a világ konyhái.tlap.hu
részletek »

Kulináris helyek/éttermek vidéken - gasztronómia - Gasztronómia - a világ konyhái.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gasztronomia.tlap.hu » Kulináris helyek/éttermek vidéken - gasztronómia
Keresés
Találatok száma - 7 db
Bienvenido a Las Palmas

Bienvenido a Las Palmas

A 'Las Palmas' ínyenceknek való, karibi hangulatú sziget - Nyíregyháza központjában. Éttermünkben mexikói és karibi különlegességekkel, szárnyasokkal és halakkal, valamint minőségi argentin marhahúsból a legjobb US-stílusban készült steakjeinkkel kényeztetjük vendégeinket.

Castrum Boldua - Boldogkőváralja

Castrum Boldua - Boldogkőváralja

Festői környezetben, többszáz éves falak között várjuk kedves vendégeinket Boldogkő várában nyílt, középkori hangulatot idéző éttermünkben. Bőséges étel- és ital választékunkban mindenki megtalálja a szájízének megfelelőt. Változatos korhű ómagyar ételeinkhez nagyon jó étvágyat kívánunk! Egy falatnyi középkor: A Castrum Boldua középkori étterem 2007 tavaszától várja kedves vendégeit Boldogkő Várának ódon falai között. Éttermünk belső kialakítáa IV Béla magyar királyunk korának hangulatát igyekszik visszaadni, ügyelve a korhűségre és részletekre. A falakat borító pajzsok mindegyike a vár történelméhez kapcsolódó uralkodók és nemesi családok címerét viseli. Az érdeklődő vendégek működő látványkonyhánkban akár személyesen is végigkövethetik étkük elkészültét. Azt ómagyar ízeket idéző ételeinket gondos kutatómunka útján kidolgozott receptek alapján készítjük, s a középkori szokásoknak megfelelően, vendégeink azokat kézzel, csupán a körethez kanalat használva fogyasztják el. Éttermünk befogadóképessége 120 fő, ami a jóidő beköszöntével plusz 50 fővel bővül, s a teraszunkról különleges panorámában és csodálatos naplementében gyönyörködhetnek vendégeink. Zártkörű lakomák, céges rendezvények lebonyolítását vállaljuk, igény esetén középkori fegyver- és lovasbemutatóval, íjászokkal színesítve az esemény programját.

Dióhéj étterem - Kecskemét

Dióhéj étterem - Kecskemét

Megújulva, új üzemeltetővel, a jó hagyományokat tiszteletben tartva üzemeltetjük Kecskemét félévszázados éttermét. Minden nap, hétvégén is menüt kínálunk. Hétköznaponként ebédre három féle menüből lehet választani. Honlapunkon nyomtatható változatban megtalálható a heti menülapunk. Kedvezményes árú zóna adag ajánlati ételeinket az étterem tábláira írjuk ki. Étlapunk alapján reggeli, ebéd, vacsora választható. Szívesen vállalunk családi, baráti és céges rendezvényeket. Kiránduló csoportok is bejelentkezhetnek hozzánk. A vasútállomás, buszpályaudvar, a főtér, a Cifrapalota és a bíróságok közelében található éttermünk.

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó kulináris élvezetek a füredi reformkori városrész szívében
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó... Május 27-28 szombat és vasárnap szeretettel várunk Balatonfüred első utcai, zenés, családbartát, közösségi, mini gasztró "fesztiválján", vagyis közönség találkozóján, a mi utcánkba a Blaha Lujza utcában. ...Ez a "fesztivál" nem fesztivál... Házigazdák: Horváth-Ház Borgaléria A Horváth-Ház Borgaléria a 21. századi, igényes borfogyasztó vendégek minden...
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet Bordeaux-ban a magyar borok közül
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet... A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International...
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap... A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és...
Excalibur Középkori Lovagi Étterem - Eger

Excalibur Középkori Lovagi Étterem - Eger

"Köszöntelek hát jó uram, ki messze földröl érkezvén betértél hozzánk, hogy megfeledkezz csatáid zajárúl és az lovagi tornákrúl. Kardod - lándzsád magad mellé téve, kényelembe helyezkedve, kupát a szádhoz emelve, jó bornak ízit élvezve, jer hát, hogy hü kobzosom megmulattasson lanttal s apródim ellássanak étekkel, itallal a földnek minden javával. Kóstold meg szárnyasnak, vadnak levét, marhának sertésnek legjobbik részét s ha nem volt jó étked s italod, szakácsom és apródim fejét porba hullatom. Jer hát s ha okoztunk néked egy csodás estét, ennek jó hírét hintsd a világban szét." Biztosan Önök közül is sokan elgondolkodtak már azon, hogy milyen jó lenne néha felrúgni a szabályokat, s egy ínycsiklandó sertéscsülköt minden szégyenkezés nélkül kézbe venni és úgy elfogyasztani. Tudjuk, ezt sokszor még otthon sem teheti meg az ember, nem még egy étteremben. De létezik egy hely Egerben, ahol ez nemcsak lehetséges, de kötelező is. Ez az Excalibur Középkori Lovag Étterem, ahol stílusosan kézzel illik enni!

Halásztanya Étterem - Alsóörs

Halásztanya Étterem - Alsóörs

A balatoni Alsóörsön található Halásztanya étteremben hamisítatlan hazai ízeket kínálnak, lehetőség szerint felhasználva a Balaton régióra jellemző alapanyagokat, ezért minden vendéget, úgy várnak és fogadnak, mintha évek óta visszajárna hozzájuk. Ezért van az, hogy az étterem nem csak ételeket kínál, hanem élményt egy szelet hagyománnyal, gasztronómiát egy csipetnyi kultúrával, újdonságokat kellő kreativitással és törődést némi odafigyeléssel, hogy aki étterembe jár ne csak ételeket kapjon, hanem igazi élményeket.

Karolina Fűszerkertje Étterem | Tihany

Karolina Fűszerkertje Étterem | Tihany

A Karolina Fűszerkertje Étterem Tihanyban, festői környezetben, egész évben várja a gasztronómia szerelmeseit. Az Echo Residence All Suite Hotel modern, mégis elegáns étterme egy 50 férőhelyes exkluzív vendéglátóhely a la carte terasszal, ahonnan különleges panoráma tárul elénk Tihanyra és a Balatonra. Az étterem az évszakokhoz igazítja kínálatát, melyben a hagyományos és az új ízek egyaránt megtalálhatóak. Egyértelműen a szezonalitás határozza meg a menüt, a favorit, mangalicaszűz és a túrógombóc viszont szinte mindig választhatóak.

Kistücsök Étterem - Balatonszemes

Kistücsök Étterem - Balatonszemes

A Balaton déli partjának közepén, Balatonszemesen várjuk egész évben kedves Vendégeinket! Regionális és szezonális konyha. Az ország egyik legnagyobb borválasztéka,több mint 350 féle bor a borlapon. Rólunk írták: 'A Kistücsök lelke Csapody Balázs, tulajdonos és Jahni László konyhafőnök. Nemhiába a húszéves barátság, a kiváló együttműködés érződik az étterem egészén. A tulaj kitalálja, a séf megfőzi, az eredmény igazi, szívélyes vendéglátás, amelyért az ember lejár Balatonszemesre.' - 'Annyira kevés olyan étterem van itthon, amely ennyire családias hangulatú, kötetlen, ahol ilyen fesztelenül, egész egyszerűen jól érezheti magát az ember. Olyan felüdülés volt a közvetlen, természetesen kedves kiszolgálás, egyszóval, szerethető volt az egész.' - 'Ami a Csalogány 26 Budán, az nekem a Kistücsök Szemesen.' -

Tuti menü