Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gasztronómiai és szórakoztató programokat kínál péntektől három napon át a Tópart 2013 Fesztivál a tapolcai Malom-tó partján. - Gasztronómia - a világ konyhái magazin
részletek »

Tapolcai Tópart Fesztivál 2013. június 7-9: a gasztronómiai programok között grillverseny is szerepel

Gasztronómia Magazin, amely felöleli a világ konyháinak tradícióit, a magyar konyha jellegzetességeit. Az evés, étkezés kultúrája, mely az emberiség történetét fogja át. Minden nemzet őrzi a hagyományait ételei, italai jellegzetességében
Gasztronómia - a világ konyhái magazin
Itt vagy: Gasztronómia - a világ konyhái magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Tapolcai Tópart Fesztivál 2013. június 7-9: a gasztronómiai programok között grillverseny is szerepel
Tapolcai Tópart Fesztivál 2013. június 7-9: a gasztronómiai programok között grillverseny is szerepel
Gasztronómiai és szórakoztató programokat kínál péntektől három napon át a Tópart 2013 Fesztivál a tapolcai Malom-tó partján.
Idén a városrehabilitációs program keretében munkálatok voltak a Malom-tó partján, ezért a Tapolca Tavasz helyett Tópart 2013 Tapolca néven rendeznek kulturális és gasztronómiai fesztivált, tájékoztatta Gerencsér Barbara, a Tapolca Kft. rendezvényszervezője az MTI-t hétfőn.

A tópartra a Balaton-felvidék jelentősebb borvidékeinek képviselői hozzák el boraikat, de jelen lesznek pálinkaházak is; az italok mellé kemencében sült ételeket, tapolcai pisztrángot, házi sajtokat, füstölt árut, édességet, kézműves termékeket is kínálnak a kitelepülő vendéglátók.

A Malom-tónál felállított színpadon pénteken este nyolckor a Magashegyi Underground, majd a Goldi Tűzvarázs, végül a Q-Jazz Band lép fel.
Hirdetés

Szombaton a Fő téren a gyerekeket ugrálóvár, játékok és kézműves foglalkozások várják, a tóparti színpadon egy órától az Acro Dance gyermekcsoportjai szórakoztatják a közönséget, háromkor Mézengúz gyerekkoncert kezdődik, fél ötkor zumbabemutató, hatkor pedig A kalóz három próbája címmel Goldi show. Délután a családok vízibicikli-versenyen mérhetik össze ügyességüket. Este nyolckor a Pál utcai fiúk koncertezik.

Szombaton tartja hagyományos, országosan is egyedülálló babatalálkozóját a Pannon Reprodukciós Intézet; az intézet több mint 10 éves fennállása óta 2000 baba született az itt dolgozó szakemberek segítségével, az éves találkozón több százan vesznek részt.

Vasárnap tíztől grillversennyel folytatódik a Tópart fesztivál, délután egytől a Badacsonytördemic táncegyüttes lép színpadra, négytől a Mongoose Limit koncertezik.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - tópart fesztivál, tapolca, grillverseny, bor, pálinka,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-04 10:07:11
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü